Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Trenér Jan Katauer: Dva body jsou pro nás velké zklamání, může nás to ke konci mrzet

26.09.2017 | Jakub Kudláč

Sledge hokejisté pražské Sparty vyráželi na úvodní výjezd do Pardubic a Olomouce s přáním šesti bodů. Ne vše šlo ale dle představ… Pražané po porážce 1:4 s Mustangy a výhře 2:1 po nájezdech nad Kohouty mají na kontě jen dva body a v tabulce se krčí na šesté příčce.

Je to pro nás velké zklamání,“ řekl jasně Jan Katauer, trenér HC Sparta Praha sledge. „Pořád nevím, co se stalo, stále si to analyzuji,“ pověděl v úterním rozhovoru.

S Pardubicemi jsme měli perfektní začátek, šli jsme do vedení po parádní souhře, kdy dal gól dokonce Novotný, který není v týmu od střílení gólů. Kluci bojovali na sto procent, všechno, co jsme si plánovali, kluci předvedli. Padla desátá minuta druhé třetiny a nastal totální krach, vyhoření, jak když hodíte klukům na hlavu mokrý ručník. Začali se motat a Pardubice jsou celek, který dokáže všechno potrestat. Pak už to jelo,“ nechápe lodivod Sparty.

O den později Pražané vyhráli nad Olomoucí „pouze“ za dva body po samostatných nájezdech. „Duševně si to kluci všechno přenesli do druhého dne. Trápili jsme se střelecky, navíc Lepáček za Olomouc výtečně zachytal. I po zápase jsem s ním mluvil a říkal jsem mu, že udělal obrovský krok kupředu za poslední rok. Celkově všichni z Olomouce se zlepšili, bruslařsky byli dobří, bojovali. Navíc viděli, jak my se trápíme a využili toho,“ smutnil Katauer.

Po dvou kolech je tak Sparta nečekaně až šestá. „Je to sice teprve začátek, ale při letošním formátu ligy se bojím, že nás to bude mrzet, že se to při sčítání v závěru projeví,“ komentoval nepovedený start do sezóny Jan Katauer.

 
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS