Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Utkání mezi Olomouckými Kohouty a pražskou Spartou nabídlo dramatickou podívanou

06.01.2020 | Para Praha

Utkání mezi Olomouckými Kohouty a pražskou Spartou nabídlo dramatickou podívanou, ve které padlo celkem 7 gólů. Hosté se v první třetině dostali do tříbrankového vedení, Kohouti však na začátku druhé třetiny snížili na rozdíl jediné branky. Tento stav ale nevydržel dlouho, ve 25. minutě vrátil Spartě dvoubrankové vedení Zdeněk Šafránek. Olomouc sice ještě do konce třetiny dokázala snížit, to už však bylo, co se gólového účtu utkání týče, vše – tři body si tak připsala Sparta.

První gól utkání padl ve 12. minutě po teči Jiřího Krupičky. O necelou minutu později se hosté předvedli další parádní akcí. Jiří Raul se prokličkoval do útočné třetiny, tam byl sice sražen protihráčem, ale dokázal ještě posunout kotouč na Miroslava Novotného, který černou pryž posléze dopravil za brankovou čáru. Na 0:3 pak pár vteřin před koncem prvního dějství zvyšoval Zdeněk Šafránek

Domácí však nepříznivý vývoj prví třetiny nezlomil hned zkraje druhé se prosadil Miroslav Stašák, jehož střela se šťastně odrazila od brankové konstrukce do brány. O chvíli později se prosadil také Martin Novák a Olomouc tak měla už jen jednobrankové manko. Ve 23. minutě pak mohl vyrovnat Mikuš, který ale netrefil prázdnou bránu. Z gólu se naopak radovala Sparta, čtvrtou trefu Pražanů přidal opět Zdeněk Šafránek. Další položku na gólový účet zápasu pak přidal Silvester Flis.

Ve třetí třetině byla k vidění pouze jedna větší šance, a to na straně hostů, když se kapitán Sparty Krupička pokusil prostrčit kotouč pod brankářem Černým. Hanáci v závěru utkání odvolali brankáře a zkoušeli vyrovnat s šesti hráči v poli. To se jim však nepovedlo, a tak se z vítězství radovali Pražané.

 
Aktuální články
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS