Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Sparta hraje opět venku, zajíždí do Varů a Litvínova

23.10.2018 | Jakub Kudláč

Sledge hokejisty pražské Sparty čekají další dva venkovní zápasy. O víkendu se nejprve představí v sobotu od 18:30 hodin na ledě Karlových Varů (hráno na ZS Ostrov), v neděli je pak čeká duel od 12 hodin v Litvínově.

Pražané se budou snažit navázat na skvělý start do sezóny, kdy v úvodních třech duelech vždy bodovali. Nejprve přehráli po nájezdech 2:1 Olomouc, načež dokázali zvítězit 3:1 na ledě mistrovského Zlína. Bod přivezli i ze Studénky, kde padli v rozstřelu.

"Výsledkově jsme předčili očekávání, především díky výsledku ze Zlína a i bodu ze Studénky. Tento výjezd je vždy náročný a body z něj jsou opravdu cenným zbožím. Všichni v těchto zápasech bojovali a po právu si zaslouží pochvalu. Myslím, že když ještě určité individuality půjdou výkonem nahoru a zlepšíme fyzičku, mohli bychom hrát v tabulce vysoko," pověděl kapitán Sparty Jiří Krupička.

V sobotu v podvečer čekají jeho výběr Karlovy Vary. Ty budou mít velkou motivaci zvítězit, neboť v úvodních třech duelech získaly jen bod.
"Výsledky nemají nijak oslnivé, to ale nic neznamená. Mají kvalitní hráče, na nás se navíc umějí namotivovat. Nečeká nás nic lehkého," upozorňuje Krupička.

V neděli pak zajíždí pražská S do Litvínova. Tradičně poslední tým tabulky je zatím po dvou duelech na nule se skórem 1:19.
"Ale u nich nikdy nevíte, kdo bude hrát. My jsme schopni přehrát Zlín a pak se trápit s nimi. Doufám, že si uděláme příležitost k tomu, aby si mohli zahrát i slabší hráči," řekl závěrem kapitán Pražanů.

 
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS