Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Hodiny před zápasem o bronz, otázka dne zní: Skončí sedmileté čekání Sparty na cenný kov?

03.02.2018 | Jakub Kudláč

Už jen hodiny zbývají do úvodního vhazování zápasu pražské Sparty s Karlovými Vary. Od 13 hodin vypukne v brněnské hale za Lužánkami boj o bronz, cenný kov mohou Pražané získat po dlouhých sedmi letech.

Můžeme tím dokázat, že jsme se zase někam posunuli. Ono při nejhorším skončíme tak jak loni, tudíž čtvrtí, takže se nemáme čeho bát a můžeme jít do zápasu s čistou hlavou. Rozhodovat bude zřejmě první gól, a také to, jak naši kluci dokáží nastartovat hlavu,“ myslí si Jan Katauer, trenér HC Sparta Praha.

 „Máme totiž zápasy, kdy je to super, ty důležité ale nezvládáme, viz. zápas o finále s Pardubicemi,“ poukázal Katauer na domácí porážku 2:7. Vary letos jeho tým v obou případech porazil, doma 2:0 a venku 5:2.

Ten venkovní zápas byl od kluků nejlepší v sezóně. Tam plnili všechno tak, jak měli. Každopádně teď bude soupeř posílen o pilíř obrany Hrbka, takže to bude zase jiné,“ ví lodivod mistrů z let 2006 a 2007. V útoku potom Žraloci mají nebezpečného Geiera.

Soupeře musíme respektovat, i přesto, že jsme letos jej dvakrát přehráli. Jsme nabuzeni dvěma výhrami, dobyli jsme hrad ve Zlíně, a je jedno za jakých podmínek, a poté výhra ve Studénce,“ připomíná Katauer, který je na lavičce Sparty druhým rokem.

Jeho tým vinou formátu neutrální půdy letos jakožto lépe postavený tým přišel o výhodu domácího prostředí, ale Katauer si myslí, že to je i dobře. „Venkovní zápasy nám svědčí víc,“ řekl.

JESTLI DLOUHÉ ČEKÁNÍ NA MEDAILI SKONČÍ, ČÍ SE PRODLOUŽÍ, TO JE OTÁZKA DNE. ZÁPAS HC SPARTA PRAHA – SKV SHARKS KARLOVY VARY SLEDUJTE OD 13:00 NA ONLAJNY.COM ZDE.

 
Aktuální články
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS