Klub web.cz  – profesionální internetové stránky pro váš sportovní klub Ceník a objednávka na klubweb.cz | Provozuje eSports.cz, s.r.o.

Autor hattricku Zdeněk Krupička: Hlavní bylo porazit Studénku, bodovat se Zlínem je těžké

07.11.2017 | Jakub Kudláč

Dva těžké duely mají za sebou sledge hokejisté pražské Sparty. Na vlastním ledě zažili radost i smutek, celkově si z víkendu odnesli tři body, přičemž zaznamenali druhou porážku v sezóně, na Zlín nestačili 1:4. Druhý den později stejným výsledek uspěli domácí proti Studénce.

V sobotu do Neratovic přijel mistrovský Zlín. Zápas to měl být vyrovnanější, Moravané však vedli po úvodní třetině 3:0. "Chtěli jsme do zápasu proti velmi silnému soupeři vstoupit opatrně, ovšem na poslední chvíli nám ze sestavy vypadl obránce Zapletal, což byla pro nás obrovská ztráta. Udělali jsme v defenzívě pár chybiček, kterých soupeř využil," mrzelo Zdeňka Krupičku, útočníka Sparty.

Ta přitom mohla jít hned v první minutě do vedení, Frolík ale ve velké šanci neuspěl. "Nedali jsme branku, načež byla třetina v režii Zlína. Ale nesmutnili jsme, bodovat se Zlínem je vždy těžké, i když jim scházeli dva útočníci, nebylo to znát. Hlavní pro nás bylo bodovat v nedělním duelu se Studénkou," přiznal Krupička.

A vyšlo, domácí vyhráli. Dlouho byl sice stav 0:0, dvěma góly během sedmnácti sekund v závěru druhé třetiny ale Sparta zlomila odpor soupeře. "Po herní stránce to nebyl špatný zápas, ale neproměňovali jsme šance. Každopádně vyšlo to, to je hlavní. Tím pádem považujeme víkend za úspěšný," shrnul Zdeněk Krupička, který proti Studénce zaznamenal hattrick.

Sparťané mají po šesti kolech jedenáct bodů a jsou na třetí pozici, na finálové druhé místo jim schází čtyři body.

 
Utkání
Muži | sobota 19.10.2019, 13:30
3. kolo
1:2
Sparta - Karlovy Vary
 
Muži | Neděle 15.12.2019
10. kolo
1:2
Sparta - Studénka
 
Muži | Sobota 04.01.2020
11. kolo
3:4
Olomouc - Sparta
 
Muži | Neděle 05.01.2020
12. kolo
2:1
Pardubice - Sparta
 
 
RSS